Τέλος ο Νικοπολίδης

nikopolidis_olympiacos_010213

Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν και θα παραμείνει ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού.

Η σχετική φημολογία περί τέλους της συνεργασίας των δύο πλευρών είχε αναπτυχθεί εδώ και ημέρες και εν τέλει επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Ο Νικοπολίδης είχε ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού επί ημερών Λεονάρντο Ζαρντίμ ενώ μετά το διαζύγιο με τον Πορτογάλο τεχνικό κάθισε στον πάγκο της ομάδας για τρία επίσημα ματς.

Μετά την έλευση του Μίτσελ, ο παλαίμαχος γκολκίπερ επέστρεψε στη θέση του συνεργάτη από την οποία απομακρύνθηκε επισήμως την Τετάρτη. Κατά τη θητεία του Ισπανού πάντως, ο Νικοπολίδης δεν είχε συγκεκριμένο ρόλο ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στη διάρκεια της νοσηλείας του Μίτσελ τη δουλειά την έβγαζε ο άμεσος βοηθός του Βίκτορ Σάντσεθ.

Η λύση της συνεργασίας του Αντώνη Νικοπολίδη με τον Ολυμπιακό ήρθε μόλις πέντε ημέρες μετά την απομάκρυνση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Δίχως αμφιβολία, το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για μεγάλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.