«Στο κόλπο για Νίνη ο Ολυμπιακός!»

Με αμείωτη συνεχίζονται οι αναφορές των ιταλικών μέσων ενημέρωσης που θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη.

Εντείνονται τα δημοπσιεύματα του ιταλικού Τύπου που θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Σωτήρη Νίνη!
Ο 22χρονος διεθνής μεσοπιθετικός δεν έχει κατορθώσει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Πάρμα,με άμεση συνέπεια την σεζόν που μας πέρασε να μην έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, Γεγονός το οποίο οδηγεί τους ιθύνοντες των «Παρμέντσι» να εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού ή ακόμη και πώλησης του νεαρού πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Μια από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τη περίπτωση του Νίνη είναι η Μπολόνια, όμως οι δύο σύλλογοι δεν συμφώνησαν στο οικονομικό και έτσι «ναυάγησε» η προοπτική μεταγραφής του διεθνούς μέσου στο «Νταλ’ Αρα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γειτόνων οι Μπέτις και Χετάφε από την Ισπανία, Σπαρτάκ Μόσχας από τη Ρωσία και Ολυμπιακός από την Ελλάδα, εμπλέκονται με το ενδεχόμενο απόκτησης του Νίνη:

«Το μέλλον του Νίνη είναι μακριά από την Πάρμα. Ο παίκτης ενδιαφέρει τις Μπέτις, Χετάφε, Σπαρτάκ Μόσχας ενώ τελευταία μπήκε στο κυνήγι και ο Ολυμπιακός της Ελλάδος» τονίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

 

Πηγή: Katimagiko.gr