Στην Τρίπολη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Στην Τρίπολη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague.  Το παρών θα δώσουν κάτι λιγότερο από 2.000 φίλοι των ερυθρολεύκων. Ντεμπούτο Μίτσελ.

Στο γήπεδο της Τρίπολης “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την τοπική ομάδα του Αστέρα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής (19.30 Nova2) με τον Μίτσελ να ετοιμάζει εκπλήξεις αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Η ώρα για το ντεμπούτο του νέου προπονητή των ερυθρολεύκων έφτασε. Περίπου 2.000 φίλοι των ερυθρολεύκων θα δώσουν το παρών για να ενιχύσουν τις προσπάθειες των ερυθρόλευκων παιχτών.

Με τον Αστέρα Τρίπολης να διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας τους παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και με τον Ολυμπιακό να προέρχεται από την μοναδική ήττα του στον φετινό μαραθώνιο από τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική στο “Γ. Καραισκάκης”, η αναμέτρηση αποκτά έντονο ενδιαφέρον. Ξεχωριστός παράγοντας για ακόμα πιο έντονο χρώμα είναι το ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Οι 18 παίχτες που προτίμησε ο τεχνικός της ομάδας είναι οι Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Σιόβας, Χολέμπας με όλες τις δοκιμές των προηγούμενων ημερών να μαρτυρούν αρκετές εκπλήξεις. Παπάζογλου, Σιόβας και Φετφατζίδης “χτυπούν την πόρτα” της ενδεκάδας καθώς ο Ντιακιτέ προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής κάτι που συνεπάγεται ντόμινο αλλαγών.

Συνοπτικά, από τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Παπάζογλου με τους Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέμπας να παραμένουν στις υπόλοιπες θέσεις της αμυντικής τετράδας.

Στον χώρο της μεσσαίας γραμμής, ο Μοδέστο θα αναλάβει τα αμυντικά καθήκοντα ενώ Μανιάτης και Μασάδο θα τον πλαισιώσουν ως εσωτερικοί μέσοι. Στο δεξί φτερό, όλα δείχνουν ότι θα πάρει την ευκαιρία να αγωνιστεί ο Γιάννη Φετφατζίδης με “ανάποδο πόδι” κάτι που θεωρεί ο Μίτσελ αρκετά σημαντικό στα εξτρέμ για σωστή ανάπτυξη, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Αμπτούν με τον Τζεμπούρ να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Πάντα ένα ντεμπούτο πάντως κρύβει σημαντικές εκπλήξεις, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μερικές ώρες ώστε να δούμε ποια από αυτά θα επαληθευφθούν και ποια όχι.