Σε πρώτο πλάνο ο Μισίμοβιτς

e9159862f021e03abd0e134bcd61ac8d_L

Ο Βόσνιος χαφ είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ στα υπόψη των «ερυθρόλευκων» είναι κι ο Πέδρο Λεόν.

Ο Ζβέζνταν Μισίμοβιτς φαίνεται πως είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή «δεκαριού» που θα αποτελέσει επί της ουσίας τον αντικαταστάτη του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Βόσνιος βρίσκεται στην Κίνα και βλέπει ότι πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη και σε ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στο Champions League. Το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό βέβαια, ενώ κι οι Κινέζοι ζητούν χρήματα για να τον αποδεσμεύσουν, κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την περίπτωσή του.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ έχει στα υπόψη του και τον Πέδρο Λεόν. Ο Ισπανός άσος ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα χρήματα που αξιώνει η «βασίλισσα» για να τον παραχωρήσει αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι κι αυτή η περίπτωση δυσκολεύει για τον Ολυμπιακό. Το μόνο που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες, είναι οι άριστες σχέσεις που έχει ο Μίτσελ με τους «μερένχες» και ίσως προσπαθήσουν είτε να ρίξουν το ποσό της αγοράς είτε να συζητήσουν για δανεισμό.

Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα, η λίστα μοιάζει να μην έχει τελειωμό και προσθέτονται διαρκώς καινούρια. Τελευταίες… προσθήκες, αυτές των Βερδού και Άλβαρες. Ο πρώτος είναι μέσος και φεύγει από την Εσπανιόλ, ενώ το ίδιο ισχύσει και για τον έμπειρο τερματοφύλακα. Για τους δυο άσους της ομάδας της Βαρκελώνης ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες της Primera Divisionωστόσο ο Μίτσελ τους έχει αρκετά ψηλά στη λίστα του και σίγουρα είναι πιο προσιτοί από τους Μισίμοβιτς, Λεόν.

Τέλος, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό εξετάζουν και την περίπτωση του 23χρονου αμυντικού μέσου της Νανσί, Σαλίφ Σανέ, για τον οποίο έχει ήδη μπει… πωλητήριο από τη γαλλική ομάδα καθώς αυτή υποβιβάστηκε.

 

Πηγή: Onsports.gr