Σαβιόλα: «Πρώτα Ολυμπιακός και μετά Ρίβερ Πλέιτ»

Javier Saviola 2

Η Ρίβερ Πλέιτ μπορεί να περιμένει… Ο Χαβιέρ Σαβιόλα εξήγησε τους λόγους που δεν επέστρεψε στην ομάδα της πατρίδας του, λέγοντας πως πιθανόν να το κάνει μετά τον Ολυμπιακό.

«Έχω υπογράψει για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και θα επέστρεφα στη Ρίβερ μόνο μετά τη λήξη του συμβολαίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Εδώ το ποδόσφαιρο μοιάζει πολύ με αυτό της Αργεντινής και ο κόσμος είναι πολύ θερμός στις εκδηλώσεις του», είπε χαρακτηριστικά ο νέος σούπερ σταρ του πρωταθλητών Ελλάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό «La Red».

Για τη Ρίβερ Πλέιτ είπε: «Με ήθελε, αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή. Για να πάρεις κάποια στιγμή την απόφαση να επιστρέψεις πρέπει να είσαι έτοιμος και να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν έχει παρελθόν ή μνήμη. Ένιωσα συχνά πως οι διοικούντες τη Ρίβερ με εκμεταλλεύτηκαν λέγοντας πως επικοινώνησαν μαζί μου, αλλά δεν το έκαναν ποτέ.

Αν είχαν επενδύσει σωστά τα χρήματα από τις πωλήσεις παικτών όπως εγώ, δεν θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα τώρα. Πάντα φταίνε οι παίκτες… Πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται και παρασύρονται δίχως να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε έναν οπαδό γιατί δεν επιστρέφει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας».

Σε ερώτηση για την εθνική Αργεντινής, ανέφερε: «Δεν έκλεισα ποτέ την πόρτα στην εθνική. Αυτό που προέχει όμως είναι να παίξω καλά για την ομάδα μου».

 

Πηγή: Sentragoal.gr