Σαβι(όλα) για το +6

h.saviola

Ο Μίτσελ γνωρίζει πως υπάρχει κόπωση στην ομάδα του ενώ σίγουρα οι απώλειες των Βάις, Ολαϊτάν και Εντινγκά δημιουργούν προβλήματα όμως αισιοδοξεί πως οι παίκτες του θα μπορέσουν να δείξουν τον καλό τους ευατό και να φτάσουν σε μια ακόμη σπουδαία νίκη. Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει τον Ολυμπιακό με ξεκάθαρα επιθετικά πλάνα ξέροντας ότι μια νίκη επί του ΠΑΟΚ θα φέρει τη διαφορά στο +6 και θα χρίσει από νωρίς την ομάδα του ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο Σαβιόλα στα παιχνίδια με ΠΑΟ και Μπενφίκα να μην ήταν καλός, όμως δείχνει πως έχει προβάδισμα έναντι του Τσόρι Ντομίνγκες για να ξεκινήσει και πάλι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, πίσω απο τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Μίτσελ δεν έχει δείξει ουσιαστικά πράγματα στις προπονήσεις όμως φαίνεται πως θα πάει σε λίγες αλλαγές, με τον Αργεντινό άσο να έχει την ευκαιρία στο τρίτο ντέρμπι κατά σειρά να δώσει ουσιαστική βοήθεια στον Ολυμπιακό.

Δυνατό αουτσάιντερ είναι ο Ντομίνγκες που μετά το ημίχρονο που έπαιξε με την Μπενφίκα και κυρίως το γεγονός ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του είναι έτοιμος να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του. Ξέχωρα από αυτή τη θέση που ακόμη “παίζεται” τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα για τις άλλες δέκα.

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας στην άμυνα, Σάμαρης, Μανιάτης στον άξονα, ο Φουστέρ στο ένα άκρο της επίθεσης και ο Κάμπελ που επιστρέφει μετά τη Λεωφόρο καθώς ο Γιαταμπαρέ δεν έπεισε παίζοντας βασικός με την Μπενφίκα. Υπάρχουν πιθανότητες για τον Μπονγκ στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως ο Χολέμπας είναι σε φουλ φόρμα και δύσκολα θα τον αφήσει στον πάγκο ο Μίτσελ.

Πηγή:sentragoal.gr