Πρόεδρος Καλλονής: “Ο αγώνας της πρεμιέρας μπορεί να γίνει ακόμα και στο Καραΐσκάκη”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΕΛΚ, τα υποψήφια γήπεδα είναι τρία: Το γήπεδο της Φυλής, το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Λογικά θα απορριφθεί το πρώτο καθώς εάν γίνει τελικά ο αγώνας στην Αθήνα, ο κόσμος του Ολυμπιακού που θα θέλει να δει την πρεμιέρα των “ερυθρολεύκων” στο πρωτάθλημα θα είναι πολύ περισσότερος από όσους χωράει το συγκεκριμένο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα ο ισχυρός άνδρας της Καλλονής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, είχε χιουμοριστική διάθεση για την κλήρωση της Super League που φέρνει την ομάδα αντιμέτωπη στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό:

“Πρώτη αγωνιστική είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι σαρδέλες με τους γαύρους (σ.σ. γέλια). Το θέμα είναι σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε γιατί είναι πολύ δύσκολο να είναι έτοιμο το γήπεδο μας. Η Περιφέρεια έχει αναλάβει το έργο και πιστεύω θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατό. Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο μας αλλά δεν είναι εύκολο. Έχουμε ζητήσει το γήπεδο της Φυλής, το ΟΑΚΑ αλλά και το «Γ. Καραϊσκάκης». Έχουμε όμως τόσα θέματα να λύσουμε και μετά να δούμε σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό”.

Όσον αφορά το γήπεδο της ομάδας, εξήγησε περισσότερο ότι “εσωτερικά το γήπεδο δεν έχει τίποτα. Θέλει ακόμα και ο αγωνιστικό χώρος επισκευή. Τώρα που μιλάμε δεν υπάρχουν έργα σε εξέλιξη και έχουμε μείνει στα διαδικαστικά. Πρέπει να υπάρξουν οι σχετικές αναθέσεις για τα έργα. Πιστεύω στις επόμενες ημέρες να λυθεί το θέμα. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να είναι έτοιμο για την 1η αγωνιστική. Έχουμε χάσει αρκετό χρόνο χωρίς να έχουμε την ευθύνη. Η έλλειψη γηπέδου θα κοστίσει τόσο σε χρήματα όσο και σε βαθμούς στην ομάδα. Δεν πετυχαίνουμε την προβολή του νησιού μας”.

Σχετικά με τις μεταγραφές και την προετοιμασία της ομάδας υπογράμμισε:

“Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι μεταγραφές της ομάδας. Η Καλλονή έχει ανάγκη από έναν στόπερ και έναν πλάγιο επιθετικό όπως με ενημέρωσε ο κύριο Μαντζουράκης. Τη Δευτέρα είναι η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας και μετά θα πάμε Ιταλία για να δώσουμε κάποια δυνατά φιλικά με Τζένοα. Μπολόνια και πιθανότατα με την Ελάς Βερόνα. Αυτά ζήτησε ο προπονητής. Έχουμε κανονίσει να παίξουμε φιλικό και με την Ακίσασπορ, την ομάδα του Φάνη Γκέκα”.

Τέλος επανέλαβε ότι ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή, στόχο τον οποίο εάν πετύχουν θα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.