Πρόβλημα ξανά ο Μασάντο

machad

 

Με μία μικρή κάκωση στο γόνατο αποχώρησε ο Πάουλο Μασάντο από την προπόνηση του Ολυμπιακού. Αμφίβολος με Πανθρακικό ο Πορτογάλος. Συνέχισε θεραπεία ο Σιόβας, που προλαβαίνει την Παρί.

Πάνω που ο Πάουλο Μασάντο ήταν έτοιμος να επιστρέψει στη δράση κι έθετε υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, προέκυψε πρόβλημα.

Ο Πορτογάλος μέσος υπέστη μία ελαφριά κάκωση στον έσω κνημιαίο κόνδυλο του δεξιού του γόνατος και προφυλάχθηκε. Αυτό έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αλλά ίσως ο Μίτσελ να θελήσει να τον κρατήσει μακριά από… κινδύνους εν όψει του ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα γνώριμο για τον ίδιο γαλλικό γήπεδο.

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε την θεραπεία του, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κομοτηνή, αλλά αναμένεται να προλάβει το παιχνίδι με στο Παρίσι την Τετάρτη για το Champions League.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την Παρασκευή με προπόνηση στις 10:30, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Πηγή:sport-fm.gr