Ποδοσφαιρική… γιορτή στο «Καραϊσκάκη»

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ  / SUPERLEAGUE / PLATANIAS - OSFP

Στα… πόδια τους κρατούν οι παίκτες του Ολυμπιακού την πρόκριση στους «16» του Champions League, ύστερα από την ισοπαλία που πήραν στην έδρα της Μπενφίκα.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, καλούνται να αφήσουν στην άκρη τον αγώνα με τους Πορτογάλους και να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους και να πραγματοποιήσουν άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως θα κυλήσει ένα εύκολο βράδυ για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Στο παρελθόν, όμως, έχει αποδειχθεί πως τέτοιου είδους ομάδες είναι ικανές να προκαλέσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του οποίου χρειάζεται να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Λόγω και της 28ης Οκτωβρίου αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος στο «Καραϊσκάκη», ο οποίος θα… απαιτήσει από τους παίκτες του Μίτσελ γκολ και θέαμα. Από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας σε σχέση με τον αγώνα στη Λισαβόνα εν όψει και της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες – μετά τον ΟΦΗ – αντιμετωπίζουν τον Φωκικό για το Κύπελλο, έχουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το εντός έδρας ματς με την Μπενφίκα και πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Για αυτό τον λόγο 50χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μανωλά για να πάρει «ανάσες» και τον Ντομίνγκες, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Εντινγκά και Μανιάτης, με τους Κάμπελ και Φουστέρ να παίζουν στα πλάγια.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Σαβιόλα και στην κορυφή της επίθεσης ενδέχεται να είναι ο Μήτρογλου, αν και ο Μίτσελ μπορεί να τον ξεκουράσει και να βάλει στη θέση του τον Ολαϊτάν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γιαταμπαρέ, Σάμαρης, Παπάζογλου, Βάις και Μεντζανί.

Πηγή:sport-fm.gr