Πλατανιάς – Ολυμπιακός 0-4

63489_618920804789606_811789354_n

Ο αγώνας

Αναστασιάδης VS Μίτσελ

Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Άγγελος Αναστασιάδης, έχοντας κλασικό φορ τον Αναστασάκο και πίσω του τους Ναζλίδη (δεξιά), Μπέλιτς (αριστερά) και Γιάννου στο κέντρο. Από την άλλη πλευρά, ο Μίτσελ προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του. Ο Μήτρογλου αντικατέστησε τον Τζιμπούρ, ο Φετφατζίδης τον Βλαχοδήμο και ο Μοδέστο έπαιξε αντί του Τάσου Παπάζογλου. Αναλυτικά πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες:

Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες του γηπέδου ήταν εξαιρετική, όχι όμως και το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Τα πρώτα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, όμως το δυσάρεστο για τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση είναι πως τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν στη συνέχεια.

Ο Πλατανιάς ήταν ελάχιστα πιο δραστήριος από τους Πειραιώτες, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μέγιερι. Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήταν μια κεφαλιά του  Ναζλίδη στο 8′ που μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια είδαμε κυρίως λάθη στην μεσαία γραμμή και κακό θέαμα.

547852_618920838122936_944354314_n

Ο Αμπντούν έδωσε την λύση (0-1)

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως δύσκολα θα μπει κάποιο γκολ, ο Αμπντούν με εξαιρετικό σουτ στα όρια της περιοχής άνοιξε το σκορ στο 20′. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ από το πουθενά, όμως ούτε αυτό ήταν ικανό να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ, μείωσαν τα λάθη τους και ήταν κάπως καλύτεροι, αλλά δεν δημιούργησαν την μεγάλη ευκαιρία.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Πλατανιάς διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν ο Αναστασάκος έπεσε στην μεγάλη περιοχή, αλλά το replay έδειξε πως σωστά ο Τάσος Κάκος δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών. Ο επιθετικός του Πλατανιά προσπέρασε τον Μανωλά, αλλά όπως φάνηκε τον είχε απωθήσει και τον έριξε στο έδαφος. Κάπως έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 

Ο Κάκος αδίκησε τον Πλατανιά κι ο Φουστέρ τον “σκότωσε” (0-2)

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι Κρητικοί ήταν πιο δραστήριοι όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Παρόλα αυτά θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, αν ο Τάσος Κάκος καταλόγιζε το πέναλτι που έκανε ο Μανωλάς πάνω στον Γιάννου. Ο αμυντικός των Πειραιωτών χτύπησε στον πόδι και κατεδάφισε τον άσο των γηπεδούχων, όμως ο διαιτητής κακώς έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Κι ενώ οι ποδοσφαιριστές του Αναστασιάδη σωστά διαμαρτύρονταν για το πέναλτι, ήρθαν οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα να “κλειδώσουν” τη νίκη. Οι δύο αλλαγές του Μίτσελ (πήραν τις θέσεις των Μασάντο και Φετφατζίδη) βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Αργεντινό να βγάζει την ασίστ και τον Ισπανό με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής να διαμορφώνει το 2-0.

Το παιχνίδι είχε κριθεί και οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πιο ελεύθεροι να κάνουν το παιχνίδι τους. Κάπως έτσι δημιούργησαν μια καλή ευκαιρία για να τριπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως ο Μήτρογλου έχασε ένα απ’ αυτά που δεν χάνονται. Ο Χολέμπας έβγαλε ωραία ασίστ πάρε βάλε στον Έλληνα φορ, όμως εκείνος αστόχησε μπροστά σε άδεια εστία από τα δύο μέτρα.

551395_618920818122938_483961319_n

Έβγαλε τα όπλα ο “πιστολέρο” (0-3)

Ο Κώστας Μήτρογλου το πήρε… πατριωτικά και τελικά δικαιώθηκε αφού πέτυχε το γκολ που έψαχνε. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα πάσαρε ωραία στον “πιστολέρο” και εκείνος μπροστά από τον Ζάλουντοκ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-3.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ είχαν άλλες δύο καλές στιγμές για να πετύχουν κι άλλο γκολ, όμως τις πέταξαν στα σκουπίδια.  Αρχικά ο Βλαχοδήμος βγήκε στην αντεπίθεση και σούταρε άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Ιμπαγάσα έδωσε με κεφαλιά στον αφύλαχτο Μήτρογλου, όμως εκείνος αστόχησε από την μικρή περιοχή.

Το κερασάκι από τον Βλαχοδήμο (0-4)

305988_618920721456281_185292937_n

MVP της αναμέτρησης

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκε αλλαγή στο 57′, όμως κατάφερε μέσα σε μισή ώρα να γίνει ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Πήρε τη θέση του κακού Μασάντο και αφού βελτίωσε την επιθετική εικόνα του Ολυμπιακού, πρόλαβε να δώσει δύο ασίστ.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζάλουντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτετσιώτης, Αγκιλέρα (71′ Δέντσας), Τετέ, Μπέλιτς, Γιάννου (70′ Μιρτσέτα), Ναζλίδης, Αναστασάκος (79′ Γιακουμάκης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Μοδέστο, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο (57′ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (73′ Βλαχοδήμος), Φετφατζίδης (57′ Φουστέρ), Μήτρογλου.

Γκολ: 20′ Αμπντούν, 62′ Φουστέρ, 80′ Μήτρογλου

Κίτρινες: 31′ Τέτε / 29′ Φέισα

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Α. Κάκος

Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης, Ν. Καραϊσαρίδης

Διαβάστε Περισσότερα : Sport24.gr