Παρουσιάστηκαν Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρης

Στην παρουσίαση των Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Δευτέρας (8/7). Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “πρωταθλητών” υπογράμμισαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι με τη νέα προοπτική της καριέρας τους, ενώ υποσχέθηκαν πολλή δουλειά για κάνουν υπερήφανο τον κόσμο της ομάδας.

Όσον αφορά τα νούμερα στις φανέλες, ο Σάμαρης θα αγωνίζεται με το “14”, ο Σαλίνο με το “30” και ο Ντε Βινσέντι με το “17”. Στην παρουσίαση, πέρα από τους τρεις ποδοσφαιριστές, μίλησαν και οι Θεοδωρίδης, Ισά και Βρέντζος, με τον τελευταίο να απαντά σε ερώτηση για το τι γίνεται με τα θέματα των Αμαλφιτανό και Τζιμπούρ.

Ειδικά για τον Αλγερινό, ο Γιάννης Βρέντζος άφησε ουσιαστικά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο  διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ δεν αρκέστηκε στο τυπικό σχόλιο ότι ο Τζιμπούρ ζήτησε άδεια, αλλά παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του παίκτη. “Ο Τζιμπούρ, όπως ειπώθηκε και χθες, είχε μια συνάντηση μαζί μας. Ζήτησε λίγες μέρες επιπλέον άδεια και από εκεί και πέρα όταν θα υπάρξει κάποιο νεότερο θα το ανακοινώσουμε”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον Αμαλφιτανό υπογράμμισε πως για τον Γάλλο αλλά και “για τις άλλες υποθέσεις δεν έχουμε να πούμε κάτι, όταν έχουμε κάτι θα το ανακοινώσουμε”.

Όσον αφορά τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα δήλωσε: Αισίως με την παρουσίαση των τριών παιδιών, συμπληρώνουμε έξι προσθήκες για τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη. Ο Λεάντρο είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε αρκετό καιρό και μπορεί να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ. Τα άλλα παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο πέρυσι στις ομάδες και μπορούν να προσφέρουν πολλά και εδώ.

Θα ήθελα να τους καλωσορίσω και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Τα δυο παιδιά που ήταν στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία ενσωμάτωσης στην ομάδα αρκετό καιρό τώρα και είμαι σίγουρος ότι αν δουλέψουν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο“.

Ο Πιερ Ισά αρκέστηκε να σημειώσει πως ”θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Βρέντζο που παρουσίασε τους τρεις νέους παίκτες. Ο Ντε Βινσέντι είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε από τα Γιάννενα. Ο Σαλίνο μπορεί να μας βοηθήσει ως δεξί μπακ ή ακραίος και ο Αντρέας είναι ένας παίκτης που επίσης ξέρουμε από τον Πανιώνιο“.

Οι δηλώσεις των νέων παικτών

Ντε Βινσέντι: ‘‘Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα. Ο καθένας ξέρει που πηγαίνω. Είναι ένα γιγάντιο βήμα στην καριέρα μου. Εάν πρέπει να υποσχεθώ κάτι, αυτό είναι πολλή δουλειά με ταπεινότητα”.

Για τον Τάσο Πάντο και το πώς βλέπει τη συνεργασία με Ιμπαγάσα, Ντομίνγκες:”Ο Πάντος είναι ένας μεγάλος παίκτης και καταπληκτικός άνθρωπος. Είχε σημαντική παρουσία στα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα. Όσον αφορά τους συμπατριώτες μου, είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι κοντά σε δύο τόσο μεγάλους παίκτες γιατί θα πάρω εμπειρίες από αυτούς. Σαν νέος παίκτης θα πρέπει να ακούω τις συμβουλές τους”.

Σαλίνο: ”Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ελπίζω να κάνω τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο. Θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό.”

Για για το αν είχε άλλες προτάσεις: “Μιλούσα με καιρό με τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω εδώ. Υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό”

Για του στόχους του και τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό: ”Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Γνώριζα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένα υπέροχο γήπεδο. Θέλω να πάρω το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ”

Σάμαρης: “Είμαι πολύ περήφανος που φανέλα του Ολυμπιακού έχει το όνομά μου. Ξέρω ότι ήρθα στον πιο μεγάλο και πετυχημένο σύλλογο της χώρας. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι υπερήφανος”

Για το πως βλέπει τη διαδρομή του στην ομάδα: “Βλέπω τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση μου και με κάνει αισιόδοξο γιατί έτσι γίνεσαι καλύτερος. Είμαι σε μια ομάδα, που εκτός από ταλέντο πρέπει να έχεις και χαρακτήρα νικητή. Είμαι σίγουρος ότι με πολλή δουλειά τα πράγματα θα έρθουν όπως τα ονειρεύομαι“.

Θεοδωρίδης: “Πιο Ολυμπιακοί από μένα”

Είμαι πολύ χαρούμενος που τόσο αυτά τα τρία παιδιά, όσο και ο Ολαϊταν ήρθαν στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, έχω μιλήσει μαζί του και έχουν καταλάβει ότι έχουν έρθει σε μια μεγάλη ομάδα.

Έχω καταλάβει από τις ερωτήσεις τους ότι ενδιαφέρονται πολύ για την ομάδα και στο τέλος θα γίνουν πιο Ολυμπιακοί από εμένα, σημείωσε από τη μεριά του ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μετά την παρουσίαση, οι τρεις παίκτες κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου “Καραϊσκάκης” ξεναγήθηκαν στα αποδυτήρια και εν συνεχεία μετέβησαν στον χώρο όπου πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου και φωτογραφήθηκαν με τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν εκεί και ανανέωναν την κάρτα τους ή αγόραζαν νέο διαρκείας.