Ο Σκέποβιτς… διώχνει Τζεμπούρ

Έκλεισε και τον Στσέποβιτς ο Θρύλος!

 

Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται προ των… πυλών του Ρέντη και ωθεί προς την έξοδο τον «τρομοκράτη» – Άμεσες οι εξελίξεις και για Φετφατζίδη και Χολέμπας.

Μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών κινούνται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που διανύουμε και μετά τις ανακοινώσεις των Ντελβίν Εντινγκά και Σαμπού Γιαταμπαρέ που «έκλεισαν» την ενίσχυση στον άξονα…σειρά παίρνει ο Μάρκο Σκέποβιτς για την επίθεση.

Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται από την Κυριακή (1/9) στην Ελλάδα, με τους Πειραιώτες να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για την απόκτησή του και εντός της Δευτέρας αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του από την Παρτιζάν, η οποία θα στοιχήσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η έλευση του υψηλόσωμου φορ αναμένεται να φέρει αποχωρήσεις από το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με πρώτη αυτή του Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα. Παράλληλα, ραγδαίες αναμένεται να είναι και οι εξελίξεις στις υποθέσεις των Γιάννη Φετφατζίδη και Χοσέ Χολέμπας.

Οι δύο Έλληνες διεθνείς απασχολούν Τζένοα και Μπεσίκτας, αντίστοιχα και υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει τον ιταλικό σύλλογο, αλλά και τους Τούρκους να επανέρχονται για τις περιπτώσεις τους. Οι Ιταλοί εμφανίζονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ για τον «Φέτφα», ενώ σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, οι «Αετοί» θα επιστρέψουν με πρόταση δύο εκ. ευρώ για τον «Γερμανό».

Πηγή:onsports.gr