Ολαϊτάν: «Έτοιμοι όποτε μας το ζητήσει ο προπονητής»

olaitan1

Ο Μάικλ Ολαϊτάν αναφέρθηκε στον χρόνο συμμετοχής που πήρε και σε πολλά ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

«Όπως σε όλα τα ματς θέλαμε τη νίκη και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Είμαι έτοιμος εγώ για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ειδικά τώρα που λείπει ο Μήτρογλου θέλω να βάλω τα δυνατά μου και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται».

Για τον αγώνα με την Άντερλεχτ και αν είναι έτοιμος να παίξει εφόσον του ζητηθεί, τόνισε: «Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι. Και φυσικά αν εγώ κληθώ να βοηθήσω θα είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα».

Για τα μέχρι τώρα ρεκόρ της ομάδας: «Είναι ξεκάθαρο ότι τα πηγαίνουμε καλά μέχρι τώρα και είμαστε έτοιμοι φυσικά να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και να σπάσουμε και άλλα ρεκόρ».

Για το γεγονός πως ο Μίτσελ δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες και σε ποια θέση αρέσει του ίδιου να αγωνίζεται, είπε: «Είμαι σίγουρος πως όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους και είμαστε όλοι έτοιμοι ώστε όποτε μας το ζητήσει ο προπονητής μας να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε στην ομάδα.

Δεν αισθάνομαι μεγάλη διαφορά μέσα στο γήπεδο, είμαι έτοιμος να παίξω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί είτε στο κέντρο είτε στα πλάγια. Εγώ αυτό που θέλω είναι να αποδίδω πάντα καλά.

Εδώ πρέπει πάντα να είσαι καλός και να τα δίνεις όλα. Όλοι σε παρακολουθούν και για αυτό θα πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος, ώστε να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς».