Οι δηλώσεις του Μίτσελ

980423

Τι γεύση σας αφήνει το ματς και η ομάδα σας;
«Ήταν ένα όμορφο ματς, σαν παιχνίδι μου άρεσε. Ο αντίπαλος έχει βελτιωθεί αρκετά μέσα στη σεζόν, ίσως σαν αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο δίκαιο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, για ένα γκολ, όταν λείπει γκολ, φαίνεται ότι λείπουν πολύ περισσότερα. Στα πρώτα τριάντα λεπτά ήμασταν πολύ καλοί με αρκετά καλά κατεβάσματα, ειδικά από τον Βλαχοδήμο, με κατοχή μπάλας».

Απέναντι σε μία άμυνα με δύο παίκτες πάνω από 35 ετών, δεν μπόρεσαν να κάνουν φάση μέσα στην περιοχή.
«Στο τελείωμα φάσεων δεν είχαμε επιτυχία, αυτό δεν έχει να κάνει με τους αντιπάλους, αλλά με δική μας έλλειψη επιτυχίας, μας έλειπε το γκολ, δεν μπορούμε να μιλάμε άσχημα για αντιπάλους, όπως ο Κατσουράνης είναι ένας από τους διεθνείς μας. Αν έπρεπε να μιλήσουμε για άμυνα αντιπάλου, αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα, αυτοί είμαστε εμείς που είχαμε περισσότερες λύσεις. Και όπως έχω πει από την Παρασκευή δεν πρέπει να κοιτάμε βαθμολογία, απέναντί μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα, αν και εκείνοι είχαν μόνον μία τελική φάση, ένα μακρινό σουτ. Συγνώμη, που μου άρεσε το παιχνίδι».

Γιατί ο Αμπντούν δεν έπαιζε στα άκρα αλλά προς το κέντρο;
«Αυτή ήταν η ιδέα για το ματς, έπαιζε καλύτερα στα πρώτα τριάντα λεπτά που έπαιζε πιο μέσα, θέλαμε να παίξουμε περισσότερο με Βλαχοδήμο και με Χολέβας, δεν έφταιγε αυτό, αυτό που έλειπε ήταν το γκολ».

Μας φάνηκε ότι δεν είχαν δυνάμεις ή διάθεση προς το τέλος;
«Χωρίς διάθεση δεν είδα κανέναν, τα τελευταία είκοσι λεπτά το ματς ήταν πολύ έντονο και είχαμε κατοχή μπάλας, ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε αρκετές φορές τα τελευταία λεπτά, είχαμε ευκαιρία να πιέσουμε τον αντίπαλο, είναι λογικό να υπάρχει κούραση, σε καμία περίπτωση δεν είδα έλλειψη όρεξης».
Σε τέτοια ματς περιμένει από κάποιους να πάρουν ομάδα στην πλάτη τους;
«Βλέπω μία απογοήτευση από πλευράς σας, φέραμε 0-0, αλλά πρώτη φορά είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα, ίσως η μοναδική που έχουμε αντιμετωπίσει. Η ομάδα στάθηκε αρκετά καλά, δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά είμασταν καλοί, καλύτεροι από Κέρκυρα. Γι’ αυτό όμως δεν με ρωτήσατε. Παίξαμε επιθετικά, στο ξεκίνημα, με βάθος, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ καλά στημένο και οργανωμένο αμυντικά, δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει, δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού. Κι εμένα μου αρέσει κάθε Κυριακή να κερδίζουμε και με έξι γκολ, αλλά δεν θα έδινε αξία στο πρωτάθλημα. Πρέπει να υπάρχουν κι άλλες ομάδες σαν τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα».

Εν όψει ενός πιθανού τελικού με ΠΑΟΚ, από το σημερινό ματς τι θα κρατούσε;
«Με όλο το σεβασμό στον Αστέρα ήταν αυτό που έλεγα στους παίκτες όλη την εβδομάδα. Να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, να σκεφτόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ βελτιωμένος από αρχή του πρωταθλήματος και μπορεί να τον αντιμετωπίσουμε και στον τελικό Κυπέλλου. Είναι ανταγωνιστική ομάδα και είναι πολύ καλό να βλέπουμε κι άλλες τέτοιες ομάδες».