Ξεκουράζει Σιόβα,εκτός αποστολής άλλοι έξι

Η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη λογικό είναι να έχει επηρεάσει σωματικά κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο Μίτσελ λοιπόν αποφάσισε να ξεκουράσει τον Δημήτρη Σιόβα, ενώ στην προπόνηση του Σαββάτου προέκυψαν προβλήματα με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές.

klo_9660

Ο Ντομίνγκεζ, που αντικαταστάθηκε μόλις 12 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα με την Άντερλεχτ λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό προσαγωγό, αισθάνθηκε το ίδιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κι έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τη Βέροια, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Εκτός 18άδας έμειναν επίσης, ο Σαλίνο που ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και ο Μπονγκ που έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.

Ο Ισπανός προπονητής άφησε εκτός αποστολής και τον… Ιμπαγάσα, ενώ ο Μασάντο συνεχίζει, όπως και ο Τόρες, έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τη Βέροια: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Πηγή:Contra.gr