Νέα απάντηση του Ολυμπιακού στην εφημερίδα Goal

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση τα μεσάνυχτα αναφέροντας: “Άλλο ένα αυτογκόλ της εφημερίδας Goal News. Δεν μας ξαφνιάζει. Άλλωστε έχουν συνηθίσει στην “παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης”.

Νωρίτερα η εφημερίδα είχε απαντήσει στην πρώτη ανακοίνωση των ερυθρολεύκων με την ακόλουθη θέση:

“Το «Goal» στα 12 χρόνια κυκλοφορίας του έχει στοχοποιηθεί πολλάκις από τη συντριπτική πλειονότητα των αθλητικών παραγόντων όταν όσα αποκάλυπτε τους δυσαρεστούσαν.

Εχουμε κατηγορηθεί από τον Σωκράτη Κόκκαλη και από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, από τον Ντέμη Νικολαϊδη και από τον Θοδωρή Ζαγοράκη έως, εσχάτως, από τον Γιάννη Αλαφούζο και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ωστόσο, οι ανακοινώσεις ή και οι δηλώσεις τους εναντίον της εφημερίδας μας αποτελούν τα «παράσημα» μας. Σ’ αυτά, μάλιστα, προστίθεται και η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός…

Μας κατηγορεί ότι δημοσιεύσαμε πρωτοσέλιδα ανύπαρκτη δήλωση περί «ντου του Μαρινάκη στο ημίχρονο του τελικού». Δεν δημοσιεύσαμε καμία δήλωση. Περιγράψαμε μ’ αυτόν τον τίτλο το πραγματικό περιστατικό…

Μας κατηγορεί ότι συκοφαντικά και ψευδέστατα αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις των διαιτητών στο πρώτο ημίχρονο. Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς στους συντάκτες της ανακοίνωσης και επιμένουμε στην πιστότητα του ρεπορτάζ μας…

Με την σειρά μας εκφράζουμε τη θλίψη και την απογοήτευσή μας προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τις πρακτικές του εναντίον μας.

Το «Goal» ούτε έκανε «στρατευμένη» δημοσιογραφία, ούτε πρόκειται να ενδώσει ποτέ σε οποιαδήποτε πίεση προς τέτοια κατεύθυνση. Κι όσοι το φαντάζονται «πλανώνται πλάνην οικτράν»…»
.