«Μπήκε» ο Ιμπαγάσα

Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού κατάφερε να αφήσει πίσω του τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν και προπονήθηκε κανονικά κάτι που σημαίνει ότι ο Μίτσελ θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξε να έχει αφήσει οριστικά πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε καθώς την Τετάρτη (03/04) μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει Πλατανιά. Την ίδια ώρα, ο Τζαμέλ Αμπντούν έκανε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ενώ πήρε μέρος και στο «διπλό», με τον Γιάννη Μανιάτη να μένει εκτός προληπτικά λόγω μικροενοχλήσεων στο δεξί προσαγωγό.

Τράβηγμα ένιωσε ο Μπάλας Μέγιερι στη μέση του και έμεινε κι αυτός εκτός προγράμματος για προληπτικούς λόγους, με τον Ούγγρο πορτιέρο και τον διεθνή μέσο να επιστρέφουν την Πέμπτη (04/04) σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιλάμβανε αρκετή δουλειά στα τελειώματα των φάσεων αλλά και στην τακτική. Στο δίτερμα που έγινε οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν αρκετά στην επιθετική και στην αμυντική λειτουργία ενώ η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει το πρωί (10:00) της Πέμπτης (04/04) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.