«Με τρομπέτες και τύμπανα για το +6»

rob-mitr

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ έκαναν μέσω δηλώσεων στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δυο σημαντικές νίκες με Παναθηναϊκό (1-0) και Μπενφίκα (1-0) σε πρωτάθλημα και Champions League αντίστοιχα και κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει το τρία στα τρία. Ετσι τόσο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας όσο και ο φύλακας-άγγελος των «ερυθρόλευκων» έσπευσαν να στείλουν μήνυμα στον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στις εξέδρες για να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πάρουν το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ και να αυξήσουν τη διαφορά στους έξι βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας, ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μήτρογλου στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων».

«Μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε εμείς και στις εξέδρες θέλουμε να προσπαθήσει ο κόσμος μας, με φωνή και τραγούδι», συμπλήρωσε ο άσος του Ολυμπιακού. «Να μας δώσει δύναμη και ώθηση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας κάνει όλους χαρούμενους, θέλουμε το Καραϊσκάκη ξανά γεμάτο, με παλμό και πάθος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, σε ένα ακόμη ματς όπως πάντα», κατέληξε ο Μήτρογλου.

Στο ίδιο ύφος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο Ρομπέρτο Γκάγκο. Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού ζήτησε από τον κόσμο να πάει στο «Καραϊσκάκγ» με τρομπέτες και τύμπανα για να βοηθήσει την ομάδα για το +6.

«Μία σειρά τριών σημαντικών αγώνων ολοκληρώνεται με εκείνον κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή. Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Και θα δώσουμε το 110% για να το επιτύχουμε.Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας. Και για τον κόσμο μας, ο οποίος πάντα θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει και να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών», είπε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο.

«Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Εμείς στο χορτάρι και ο κόσμος στην εξέδρα.Θέλουμε να δούμε ξανά τις κερκίδες του γηπέδου μας να… βράζουν, όπως πάντα», είπε και κατέληξε: «Τον κόσμο να τραγουδά και να… κόβει τη φόρα του αντιπάλου, με τη φωνή του, με τις τρομπέτες και τα τύμπανα! Θέλουμε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα, για την οποία αξίζει κανείς να παίζει. Θέλουμε το γήπεδό μας γεμάτο»!

Πηγή:sentragoal.gr