Μεσολόγγι: Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών – Μάχη για τη ζωή δίνει νεαρός.

Μεσολόγγι: Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών – Μάχη για τη ζωή δίνει νεαρός.

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Σοβαρά επεισόδια με πρωταγωνιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου.

Στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για φιλικούς αγώνες και -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου, κοντά στα δικαστήρια του Μεσολογγίου. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν περίπου 150, αρκετοί από αυτούς από άλλες περιοχές. Περίπου δεκαπέντε οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν στην ταράτσα του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου.

Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη φωτοβολίδων μεταξύ των οπαδών, ενώ είχαμε και σοβαρό τραυματισμό οπαδού, που δέχθηκε στο κεφάλι πέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας είναι νεαρός από την Αρτα και χθες το βράδυ διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία παρουσία εισαγγελέα κάνει προσαγωγές (μέχρι στιγμής έχουν γίνει 17) και έρευνες στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού όπου έγιναν τα επεισόδια.

Επίσης, σε έρευνες που έγιναν σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού που έφευγαν από την πόλη μετά τα επεισόδια βρέθηκε ένα στυλό φωτοβολίδων μέσα σε ένα από τα αυτοκίνητα και ένα κομμάτι από στυλό στο σημείο των επεισοδίων.

Μεταξύ άλλων βρήκαν ρόπαλα, κράνη και άλλα αντικείμενα τα οποία μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση στο Μεσολόγγι.

Στο μεταξύ, επεισόδια προκάλεσε ομάδα νεαρών χθες το μεσημέρι έξω από τον Αρειο Πάγο. Με κράνη στα χέρια και χωρίς να φορούν κουκούλες, πέταξαν πέτρες, αναγκάζοντας σε επέμβαση την Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε 12 προσαγωγές.

Διμοιρία των ΜΑΤ τούς απώθησε και με χρήση δακρυγόνων προς τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ περιπολικά και μοτοσικλέτες της ΕΛΑΣ τους αναζητούσαν στα γύρω στενά.

Οπως έγινε επισήμως γνωστό από τη ΓΑΔΑ, στον Αρειο Πάγο εκδικαζόταν υπόθεση για επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού, το 2011 στον Αλιμο.

Οπαδοί που βρίσκονταν εκεί για υποστήριξη, βγήκαν έξω από το κτίριο και συνεπλάκησαν με οπαδούς, πιθανότατα άλλης ομάδας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν χρήση χημικών, ενώ έγιναν δώδεκα προσαγωγές.

Γυναικεία ρούχα , παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές ΣΟΚ μέχρι και  -80 %. Πάτησε εδώ
Ανδρικά ρούχα , παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές ΣΟΚ μέχρι και  -80 % . Πάτησε εδώ

CACHE_650X650_1_132964