Μασάντο: “Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό”

ppp

 

Ο Πάουλο Μασάντο δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες για το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας προς το προσωπό του κατά την αναχώρηση της ομάδας στα Ιωάννινα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πορτογάλος μέσος στις δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος του είναι να προσφέρει στον Ολυμπιακό και να γίνει πρωταθλητής με τους “ερυθρόλευκους”.

 

Όχι δεν ξέρω κάτι γι αυτό που λέτε, για ενδιαφέρον κάποιας ρωσικής ομάδας για την απόκτησή μου. Δεν ξέρω τίποτα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να γίνω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι στο μυαλό μου, αυτό με ενδιαφέρει“, ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.

Ο Μασάντο δηλώνει ότι προσπαθεί  να κάνει την δουλειά του και δεν σκέφτεται την αρνητική κριτική που του ασκείται κατά καιρούς.

Κάνω τη δουλειά μου. Προσπαθώ να δουλεύω καλά. Ο κόσμος είναι λογικό να θέλει κάθε φορά περισσότερα. Εγώ οφείλω να δουλεύω συνεχώς και όσο περισσότερο γίνεται. Συγκεντρώνομαι σε αυτό και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου“.

Τέλος για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα συμπλήρωσε: “Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να έχουμε καλή απόδοση και να βάλουμε τις βάσεις για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η κατάκτησή του είναι ένας από τους βασικούς στόχους“.