Μίτσελ: “Μου άρεσαν πολλά πράγματα”

 

 

Ο Μίτσελ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του και έκανε ονομαστικές αναφορές σε Σέποβιτς, Εντιγκά, Βέργο, Παπάζογλου και Ολαϊτάν.

michel2

Αναλυτικά τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών μου. Πετύχαμε πέντε γκολ που είναι σημαντικό σκορ σε μια τέτοια φάση προκριματικών του Κυπέλλου. Σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είδα πράγματα που με ικανοποίησαν όπως τα τελειώματα των φάσεων από τον Σέποβιτς. Επίσης μου άρεσαν οι θέσεις που έπαιρνε στο γήπεδο και η δυναμική του Εντινγκά.

Πολύ καλός ήταν και ο Βέργος. Ακόμα είμαστε ευχαριστημένοι που είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον αγώνα. Χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια για να επανέλθει πλήρως και εμείς τον χρειαζόμαστε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος επίσης από τον Παπάζογλου ενώ δεν θέλω να ξεχάσω τον Ολαϊτάν που όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σήμερα ξέρει εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται για γκολ».