Μάντζιος: “Στο 3-1 τελείωσε το ματς”

mantzios

Ο Πανθρακικός προσπάθησε να κοιτάξει τον Ολυμπιακό στα μάτια, αλλά στο τρίτο γκολ το παιχνίδι τελείωσε, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανθρακικού:

 

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και του εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα της Τετάρτης με την Παρί. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς γιατί παίζαμε με την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας που παίζει μόνη της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμείς κάναμε μία σοβαρή προσπάθεια αν αναλογιστούμε τις επτά απουσίες που είχαμε. Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς να κινδυνεύσουμε ιδιαίτερα, δεχτήκαμε ένα σπάνιο γκολ και μετά ένα στημένο. Στο 3-1 τελείωσε το ματς. Παρόλα αυτά δεν τα παρατήσαμε.

Τακτικά ήμασταν άριστα στημένοι στο γήπεδο, δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κάνει τελικές φάσεις, σε μία ομάδα που κάνει κατά κόρον πολλές φάσεις. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε και το χειροκρότημά του τα λέει όλα. Ξεχνάμε το ματς και κοιτάμε τον Άρη. Πρέπει να μαζευτούμε, να γυρίσουν οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι“.

Η ομάδα σας δεν ήταν για 1-4, έτσι δεν είναι;

Είναι μαγική εικόνα το 1-4. Ήμασταν κοντά στο παιχνίδι και μέσα στη διεκδίκηση του βαθμού. Αλλά δύο σύντομα γκολ, ειδικά το σπάνιο τέρμα του Κάμπελ και το φάουλ μετά του Σάμαρη, τελείωσαν όλα. Είχαμε άλλες δύο περιπτώσεις να κάνουμε το 3-2, αλλά νομίζω εκεί τελείωσε το ματς“.

Τι εμπειρίες αποκομίσατε από το ματς;

Πρώτη φορά έπαιξαν ορισμένα παιδιά κόντρα στον Ολυμπιακό. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοια ομάδα, αποκομίζεις εμπειρίες. Εμείς από τέτοια παιχνίδια δεν έχουμε να χάσουμε, αλλά μόνο να κερδίσουμε. Κερδίσαμε εμπειρία. Δεν έχουμε παράπονο από κανέναν ποδοσφαιριστή. Προχωράμε να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα ματς“.

Είχατε πει ότι έπρεπε να δείξετε χαρακτήρα. Πιστεύετε ότι δείξατε;

Δείξαμε χαρακτήρα, κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, δεν φοβηθήκαμε καθόλου. Μόνο κέρδος έχουμε από αυτά τα ματς“.

Σας απασχολούν οι πολλές κάρτες;

Από τις έξι που πήραμε θεωρώ ότι ελάχιστες έπρεπε να βγουν. Μας απασχολούν πάντως. Σε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό και δυνατό άθλημα. Αν εξαιρέσουμε σήμερα πάντως τη φάση του Ζεκίνια, οι άλλες ήταν τραβηγμένες“.