Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ελμάντερ

elmanter

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία πάνε και έρχονται σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ελμάντερ. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή μιας και οι 2 πρόεδροι (Γιουνάλ Αϊσάλ – Βαγγέλης Μαρινάκης) έχουν πολύ καλές σχέσεις, μιας και στο παρελθόν οι Τούρκοι είχαν αγοράσει τον Ριέρα από τον Ολυμπιακό, όπως και πέρυσι ο Ολυμπιακός  απέκτησε τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς.

Ο Σουηδός έχει ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο με την Γαλατασαράι με αποδοχές που αγγίζουν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, και από την μεριά του, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δώσει χρήματα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και οι Τούρκοι τονίζουν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να παρακαμφθεί εξ αιτίας της καλής σχέσης που έχουν οι δύο σύλλογοι.

Παρότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού,δεν κοιτάνε μόνο την περίπτωση του Ελμάντερ, και σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα του Πειραιά προσπαθεί να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Αργεντινό επιθετικό Χαβιέρ Σαβιόλα, που τα τελευταία χρόνια ακούγεται μόνιμα για την ομάδα του Ολυμπιακού. Από την στιγμή που ο Ραφίκ Τζεμπούρ θεωρείται ήδη ξένο σώμα και αναζητά νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, το σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθεί ένας επιθετικός κλάσης ώστε να μπορέσει να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Αλγερινός.