Καμία συνάντηση Μίτσελ με διοίκηση

MICHEL

Μπορεί την Δευτέρα (5/8) να κυκλοφόρησαν σενάρια για συνάντηση του Μίτσελ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνάντηση του Ισπανού τεχνικού με ιθύνοντες της ομάδας και ειδικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο. Άλλωστε, ο Μίτσελ επιστρέφει την Δευτέρα (5/8) από την πατρίδα του, όπου βρέθηκε μετά το φιλικό με την Λίβερπουλ, ούτως ώστε να βρεθεί δίπλα στον πατέρα του που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Πάντως, στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον Ίβηρα τεχνικό, ο οποίος πλέον έχει στα… χέρια του ένα εξαιρετικό υλικό, το οποίο τις επόμενες μέρες και τις τελευταίες προσθήκες θα μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέχθηκε η ομάδα να δώσει σημαντικά φιλικά, επιπέδου Champions League και πλέον άπαντες έχουν στραφεί στα τεστ με την Άντερλεχτ και την Βαλένθια και στόχος είναι η ομάδα να πάει με ηρεμία στα δύο αυτά φιλικά παιχνίδια.

Πηγή: Onsports.gr