Καμία επαφή για τους Ντος Σάντος

4d1b643fa6045cce0fbab7b06c79c50a_L

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για τα σενάρια που θέλουν την ομάδα να έχει μπει σε συζητήσεις για την απόκτηση των Τζιοβάνι και Τζόναθαν Ντος Σάντος και υπογραμμίζει ότι από τις αρχές Ιουνίου, όταν και θα γίνουν οι εισηγήσεις από τον Μίτσελ, θα αρχίσει η ενασχόληση των «ερυθρόλευκων» με τα μεταγραφικά ζητήματα.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν διέψευσε το ενδιαφέρον για τους δυο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, υπογράμμισε όμως πως δεν υπάρχουν επαφές για τους δυο ποδοσφαιριστές και πως από τον Ιούνιο θα μπει ουσιαστικά σε διαδικασία σχεδιασμού η ομάδα, αφού τότε θα γίνουν οι τελικές εισηγήσεις από τον Μίτσελ και θα έχουν τελειώσει όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη μεταγραφολογία που αναπτύσσεται στα Μ.Μ.Ε.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός με αφορμή τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τους ποδοσφαιριστές Τζιοβάνι και Τζόναθαν Ντος Σάντος και για να προφυλάξει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού από την παραπληροφόρηση, ξεκαθαρίζει τα εξής:

1. Δεν υπάρχει καμιά επαφή της ομάδας μας με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ή τους εκπροσώπους τους.

2. Η ομάδα μας δεν πρόκειται να κάνει καμιά μεταγραφική κίνηση μέχρι τις αρχές Ιουνίου, εποχή που τελειώνουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και θα υπάρχουν και οι τελικές εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας μας κ. Μίτσελ».