Καμία ανησυχία για Ρομπέρτο

roberto (3)

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο παράγοντας της Χετάφε ήρθε στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τον Ρομπέρτο, όμως στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να ανησυχούν με την υπόθεση του 27χρονου τερματοφύλακα.

Νωρίς θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι να γίνονται κουβέντες για το μέλλον του Ρομπέρτο.

Είναι δεδομένο πως ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι στην επικαιρότητα, όμως χθες ένα δημοσίευμα της «Marca» υποστήριζε πως ο Τόνι Μουνιόθ ήρθε στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί την προσθήκη του στην Χετάφε.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες δεν εμφανίζονταν ανήσυχοι για το εν λόγω δημοσίευμα.«Δεν μας ενδιαφέρει τι αναφέρει ένα δημοσίευμα», ήταν η απάντηση της διοίκησης και υπενθύμιζε πως προχθές ο Ισά εξήγησε επίσημα ότι ο 27χρονος γκολκίπερ θα φορά τα ερυθρόλευκα μέχρι το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, θα έρθουν σε επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού ο Ρομπέρτο παρουσιάζεται χαρούμενος με τη ζωή στην Ελλάδα και υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνει έστω και με τη μορφή δανεισμού στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή τι θα συμβεί στο μέλλον, αφού οι «ροχιμπλάνκος» αναμένεται να καταβάλουν προσπάθεια να κρατήσουν τον Κουρτουά της Τσέλσι και αν σε αυτό το ενδεχόμενο αποφασίσουν να παραχωρήσουν τον Ρομπέρτο, ο οποίος δεδομένα θα απασχολήσει και άλλους συλλόγους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν, όμως, θελήσουν να τον παραχωρήσουν, τότε οι Πειραιώτες έχουν τις δικές τους (αυξημένες) πιθανότητες.

Πηγή:sport-fm.gr