Ιμπαγάσα: «Θέλω να μείνω, απόφαση διοίκησης και προπονητή»

79b6d82d7a7cf5630f784c6292027f98_L

Την επιθυμία του να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό και να προσφέρει στους «ερυθρόλευκους» επανέλαβε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του και μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, υποστήριξε πως θέλει να παραμείνει… κάτοικος Πειραιά και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, το μέλλον του είναι στα… χέρια της διοίκησης και του προπονητή.

«Θέλω να μείνω έναν χρόνο ακόμα στον Ολυμπιακό, μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω ακόμη, αλλά η απόφαση όμως είναι της διοίκησης και του προπονητή, οι οποίοι είναι αρμόδιοι ώστε να πάρουν τέτοιες αποφάσεις», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Και συνέχισε για το Κύπελλο: «Φυσικά και θέλουμε να κατακτήσουμε και το φετινό νταμπλ. Στόχο μας είναι πλέον να γιορτάσουμε άλλο ένα τρόπαιο, κατακτώντας μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος».

Τέλος, αναφορικά με τον κόσμο και την αγάπη που του δείχνει, σχολίασε: «Φυσικά και δεν περίμενα την εξέλιξη αυτή όταν ήρθα. Η λέξη που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακός είναι η λέξη πάθος. Είμαι περήφανος για τα όσα έχουμε πετύχει σε αυτή την ομάδα».