Θεοδωρίδης: “Μυρίζουν τα αποδυτήρια στην Λεωφόρο”

savvas.T

“Εμείς πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα είναι πρωτάκουστο να συμβεί το παραμικρό, να ανοίξει μια μύτη σε ένα γήπεδο που απέχει 25 μέτρα από τα κεντρικά γραφεία της ΓΑΔΑ. Εμείς πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ούτε μποξ ούτε πάλη ούτε ζίου ζίτσου ή με μπουκάλια με νερό”, είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:

“Είναι δύο ιστορικές ομάδες που πρέπει να τα αφήσουν όλα πίσω. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όπως κάναμε σήμερα με τον ΟΦΗ και όπως κάνουμε στην Ευρώπη και βλέπετε τι απήχηση έχει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη.

Πάμε 40 άτομα στη Λεωφόρο, θα πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί. Θα είναι παγκόσμιο φαινόμενο αν ανοίξει μία μύτη και αν συμβεί το παραμικρό υπεύθυνοι θα είναι η Αστυνομία και ο Παναθηναϊκός, όχι ο Ολυμπιακός. Ξαναλέω ότι εμείς πάμε 40 άτομα εκεί για να παίξουμε μπάλα”.

Για τα αποδυτήρια της Λεωφόρου είπε πως: “Πριν από λίγες μέρες, στο πλαίσιο της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας, επισκέφτηκα τα αποδυτήρια του γηπέδου. Υπάρχει μια μεγάλη κακοσμία στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, ενώ σε αντίθεση αυτά των γηπεδούχων έλαμπαν.

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, είναι κακό για την ανάσα και την υγεία των παικτών. Θα πρέπει να πάνε εκεί γιατροί για να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα, εγώ που πήγα εκεί παραλίγο να λιποθυμήσω. Η κακοσμία είναι μεγάλο πρόβλημα για τους πνεύμονες των παικτών και για την οξυγόνωση του εγκεφάλου τους”.