Η προσπάθεια για Βερδού και τα σενάρια

Ο Ολυμπιακός κινείται για την ενίσχυσή του, με τα σενάρια και τις διαψεύσεις να δίνουν και να παίρνουν, ενώ σίγουρα το ενδιαφέρον για τον Γιόαν Βερδού είναι υπαρκτό.

Για τον Ισπανό άσο δεν έχει υπάρξει επίσημη διάψευση, ενώ τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του τον φέρνουν μια ανάσα από τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα γίνεται λόγος για ραντεβού των δύο πλευρών στην Ισπανία, εκεί όπου θα ταξιδέψει ο Γιάννης Βρέντζος και φαίνεται πως υπάρχει αρκετή αλήθεια σε αυτό το σενάριο. Βέβαια, για τον Βερδού ενδιαφέρονται ακόμη οι Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Σαουθάμπτον, γεγονός που κάνουν τον ανταγωνισμό πιο σκληρό.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, καθώς αν ισχύει τελικά το ραντεβού, τότε ο Ολυμπιακός θα αποσπάσει μια απάντηση από τον παίκτη, είτε θετική, είτε αρνητική.

Από εκεί και πέρα, οι Βέλγοι γράφουν πως ο Τζόναθαν Λεζεάρ προτάθηκε στον Ολυμπιακό, περίπτωση που είναι εφικτή. Εξάλλου, ο παίκτης είχε απασχολήσει και πέρυσι τους πρωταθλητές Ελλάδας, μιας και έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μιραλάς. Εξάλλου, φέτος μένει ελεύθερος από την Τέρεκ Γκρόζνι, οπότε μπορεί να πιάσει λιμάνι χωρίς πολλά χρήματα. Από την Γαλλία, κυκλοφορούν σενάρια για τους Σεϊρού και Αμαλφιτανό, που επίσης έχουν προταθεί.

 

Πηγή: Onsports.gr