Η ξενάγηση του Ερίκ Καντονά στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ερίκ Καντονά και το πρωί του Σαββάτου επισκέφτηκε το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, παίρνοντας μια γεύση από Ολυμπιακό. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι παραγωγός αλλά και παρουσιαστής μίας σειράς ντοκιμαντέρ που προβάλλεται από το Canal+ με θέμα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του πλανήτη και στο πλαίσιο αυτό θα ξεναγήθηκε στο γήπεδο της ομάδας του Πειραιά.

cantona

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα συναντηθεί μάλιστα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Αλαφούζο και οπαδούς των δύο ομάδων, προκειμένου να καταγράψει τις εντυπώσεις του από το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα ονομάζεται “Looking for Athens”, ενώ έχουν ήδη προβληθεί επεισόδια για τα ντέρμπι Μάντσεστερ Γ. – Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ-Μίλαν, Γαλατάσαραϊ-Φενέρμπαχτσε και Μπόκα Τζούνιορς- Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ερίκ Καντονά ξεναγήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, βρέθηκε στην “Θύρα 7”, πέρασε από τα αποδυτήρια, ενώ έκανε μια βόλτα και στο μουσείο της ομάδας, όπου έμαθε χρήσιμες πληροφορίες και για την ιστορία του συλλόγου και για την τραγωδία της Θύρας 7.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο άσος που δοξάστηκε με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα βρεθεί την Κυριακή (31/3, 19:30) στις εξέδρες του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.