Επαφή με Σαβιόλα

Πιο πιθανό από ποτέ είναι να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο Χαβιέ Σαβιόλα, που κάθε καλοκαίρι το όνομά του «παίζει» στα μεταγραφικά σενάρια.

Ο 32χρονος φορ μένει ελεύθερος από τη Μάλαγα και προτάθηκε στον Ολυμπιακό, που επιχείρησε μια πρώτη επαφή μαζί του. Φέτος είχε 27 συμμετοχές και 8 γκολ στην Ισπανία και σύμφωνα με τη «Sportday» η απόκτησή του δεν αποτελεί… άπιαστο όνειρο. Ο Αργεντινός άσος δεν έχει πλέον απαγορευτικό κασέ και με συμβόλαιο της τάξης του ενός εκατ. ευρώ τον χρόνο, μπορεί να πιάσει λιμάνι. Προτάσεις ο Σαβιόλα έχει ακόμη από την Εσπανιόλ και τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά το δυνατό χαρτί του Ολυμπιακού είναι η συμμετοχή του στο Champions League και ο 32χρονος άσος θέλει να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Επίσημη επιβεβαίωση για το φλερτ με τον Σαβιόλα δεν υπάρχει από την ΠΑΕ, ωστόσο τα δεδομένα είναι πιο αισιόδοξα από ποτέ. Βέβαια, θα πρέπει να αδειάσει και μια θέση στο ρόστερ, δηλαδή ένας εκ των Τζεμπούρ και Μήτρογλου να πουληθεί, καθώς και για τους δύο υπάρχει, φιλολογικό προς το παρών, ενδιαφέρον.