Εξετάζει Τραορέ ο Ολυμπιακός

b0f83243c2f09c0d2a40f29ccdb88d93_L

 

 

Στον Πειραιά δεδομένα θέλουν να αποκτήσουν αμυντικό μέσο, άσχετα με την υπόθεση του Φέισα, και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν και την περίπτωση του Μπακαγιέ Τραορέ της Μίλαν.

Όσο το θέμα του Σαμπού Γιαταμπαρέ δεν ξεκαθαρίζει οριστικά για τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν κι άλλες λύσεις για τη μεσαία τους γραμμή. Άλλωστε, οι νταμπλούχοι είχαν εξαρχής τονίσει ότι θα αποκτήσουν έναν αμυντικό μέσο πρώτης γραμμής, άσχετα με το αν θα παραχωρηθεί τελικά ή όχι στη Μπενφίκα ο Φέισα. Η λίστα με τα ονόματα μόνο… μικρή δεν είναι και σε αυτή έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα.

Ο λόγος για τον Μπακαγιέ Τραορέ, τον 28χρονο χαφ από το Μάλι ο οποίος αγωνίζεται στη Μίλαν. Ο Αφρικανός άσος δεν υπολογίζεται από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος» στον Ολυμπιακό έχουν ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές για την περίπτωσή του. Το αν θα προχωρήσει το ενδιαφέρον είναι κάτι που θα φανεί άμεσα, ανάλογα και με τις εξελίξεις στα άλλα ανοικτά «μέτωπα» που έχει στο πεδίο των μεταγραφών η ομάδα του λιμανιού.

Πηγή:onsports.gr