Εντινγκά: “Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με Παναθηναϊκό”

Ο Ντελβίν Εντινγκά τόνισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να το δείξουν στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Μίτσελ: “Ξέρουμε πώς είναι η έδρα του Παναθηναϊκού αλλά θέλουμε τη νίκη”.

edinga

“Είναι κάτι ευχάριστο για μένα, όμορφο και θα μου δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για να παίζω καλύτερο και να βοηθάω την ομάδα μου”, δήλωσε ο Ντελβίν Εντινγκά για το εντυπωσιακό τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Φωκικό, ενώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό δήλωσε:

“Η ομάδα αβρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλουμε να το δείξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε και να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι, να κάνουμε σωστή προτετοιμασία και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει”.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωνικό: “Η πρόκριση ήταν σχεδόν τελειωμένη οπότε θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες. Θέλουμε να κερδίσουμε.

Ξέρουμε πως είναι να επισκέφτεσαι την έδρα του Παναθηναϊκού αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση”.

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!       Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: sport24.gr