Διαψεύδει για Μπαστιά ο Μοντέστο

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, δήλωσε έκπληκτος με τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Μπαστιά και επεσήμανε πως θα μιλήσει με τον πρόεδρο των “ερυθρόλευκων”, Βαγγέλη Μαρινάκη, προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.

840634

“Βρίσκομαι απλά για διακοπές στην Κορσική για τις επόμενες πέντε ημέρες. Εμεινα έκπληκτος, βλέποντας σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα να λένε πως την Κυριακή θα παρουσιαστώ από την Μπαστιά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο”, σχολιάσε αρχικά ο Μοντέστο στο “eurosport.fr” και πρόσθεσε:

“Σαν πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, δέχθηκα την πρόσκληση να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Εχω φίλους που παίζουν στην Μπαστιά και θα έχω την ευκαιρία να τους χαιρετίσω. Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και θα συζητήσω με τον πρόεδρο, οπότε και θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον μου. Θα πάρω την απόφαση μου σε δέκα ημέρες”.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ο γάλλος παίκτης έχει αγωνιστεί στην Μπαστιά από το 1997 έως το 1999, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν οι Κάλιαρι, Μονακό και Ολυμπιακός.