«Δίνουν τα 8 εκατ. της ρήτρας του Μήτρογλου»

mitroglou6

Την τιμητική του είχε σε σημερινό (13/10) ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, «Daily Star» ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος βάσει του ρεπορτάζ απασχολεί τόσο την Αρσεναλ όσο και τη Λίβερπουλ.

«Η Αρσεναλ και η Λίβερπουλ ετοιμάζονται μαζί με σημαντικό αριθμό άλλων ευρωπαϊκών ομάδων να κάνουν κίνηση για τον Ελληνα στράικερ, Κώστα Μήτρογλου», αναφερόταν στον πρόλογο του δημοσιεύματος για τον «ερυθρόλευκο» επιθετικό, ο οποίος επί καθημερινής βάσης βλέπει το όνομα του σε ρεπορτάζ εξωτερικού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται σε κάποια στιγμή και ελληνικές πηγές, οι προπονητές των δυο ομάδων της Πρέμιερσιπ, οι Αρσέν Βενγκέρ και Μπρένταν Ρότζερς εξετάζουν την προοπτική να πληρώσουν τη ρήτρα των οκτώ εκατ. ευρώ που απαιτείται για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Στο ίδιο, βέβαια, κομμάτι γίνεται εκτενής αναφορά στις ομάδες που έχουν γραφτεί για τον παίκτη. Ετσι επισημαίνεται το ενδιαφέρον των Ντόρτμουντ και Ιντερ, της Τζένοα, αλλά και των Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

“Επιβεβαιώνει η Ίντερ για Μήτρογλου”

Η Ίντερ φέρεται να είναι, μέσω δημοσιευμάτων, μια από τις ομάδες που εξετάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προοπτική απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου και με βάση σχετικό ρεπορτάζ ιταλικής ιστοσελίδας, οι “νερατζούρι” επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας calcio24news οι “νερατζούρι” παραδέχονται ότι έχουν τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού στη μεταγραφική τους λίστα. Στο σχετικό ρεπορτάζ επισημαίνεται πως “αν η Ίντερ θέλει να εντάξει τον Έλληνα επιθετικό στο δυναμικό της θα πρέπει να βιαστεί, γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας”.

Πηγή: sentragoal.gr