Γιορτή αντάξια του επιτεύγματός του

883282

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο εορτασμός για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και την συμπλήρωση των 40 τίτλων Πρωταθλητή, ενός συγκλονιστικού ποδοσφαιρικού κατορθώματος, θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Πανιώνιο, την Κυριακή 21/4/2013.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα έχουν τη χαρά να γιορτάσουν τον τίτλο σε μια λιτή εκδήλωση, που ταυτόχρονα θα είναι απολύτως ιστορική, αφού για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στο γήπεδο και οι 40 τίτλοι (τρόπαια) του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Επίσης θα υπάρξει μια ιστορική αναδρομή στα 40 Πρωταθλήματα ενώ στο χορτάρι του Καραϊσκάκη θα βρεθούν ΘΡΥΛΟΙ του μακρινού αλλά και του πρόσφατου παρελθόντος.

Εκτός από την ιστορικότητα της στιγμής που θα τονιστεί με την ιστορική αναδρομή, θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους μας να ζήσουν από κοντά την μοναδική στιγμή της στέψης της ομάδας μας. Για πρώτη και μοναδική φορά στην ποδοσφαιρική Ιστορία οι 40 ιστορικές κούπες πρωταθλήματος θα υψωθούν στον ουρανό του Πειραιά! Να είστε εκεί!

*** Την Κυριακή, από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 θα υπάρχουν περίπτερα στον Πεζόδρομο της Μαρίνας Ζέας (έναντι Ναυτικού Μουσείου) και στην Πλατεία Λαού στα Ταμπούρια (Λεωφόρος Δημοκρατίας και Παπανικολή, Κερατσίνι). Εκεί οι μικροί φίλοι του ΘΡΥΛΟΥ θα μπορούν να πάρουν αυτόγραφα και αναμνηστικά δώρα.

*** Oι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο (μέχρι 15 ετών) θα μπορέσουν να το κάνουν αφού θα υπάρχει πρόβλεψη για προσκλήσεις στις εισόδους των θυρών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 48 00 900 και 210 48 00 901.