Βλαχοδήμος: «Δεν έχει καμία τύχη ο ΠΑΟΚ»

ÂËÁ×ÏÄÇÌÏÓ ÌÐÏÕÃÁÉÄÇÓ   ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ VLAHODIMOS BOUGAIDIS  OLYMPIAKOS - AEK

Αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί όπως ξέρει και μπορεί, τότε ο «Δικέφαλος» δεν έχει… τύχη στο ντέρμπι της Κυριακής (31/3) σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην εφημερίδα «Real News» και τόνισε πως οι Πειραιώτες κατέκτησαν με το… σπαθί τους το πρωτάθλημα, ενώ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε πρωταθλητές. Το κερδίσαμε με το σπαθί μας, με τα παιχνίδια που κάναμε όλη τη χρονιά και δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκέφτεται ότι θα έρθει στο Φάληρο και θα δείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Ωστόσο, αν εμείς παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και μπορούμε και είμαστε ο Ολυμπιακός που δεν φοβάται κανέναν, ούτε στην έδρα του ούτε εκτός αυτής, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία τύχη να μας κερδίσει. Θεωρώ πως είμαστε ανώτεροι του αντιπάλου μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε και στο παιχνίδι αυτό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για το ντέρμπι με της 27ης αγωνιστικής: «Όλες οι ομάδες, έτσι και ο ΠΑΟΚ, έχουν αδυναμίες. Τις ξέρουμε, τις έχουμε διαβάσει και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτές, χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζουμε και τις δικές μας αδυναμίες. Θα προσέξουμε τα δικά μας λάθη, να τα περιορίσουμε, ή ακόμη και να τα εξαφανίσουμε και από εκεί και πέρα, θα χτυπήσουμε τον αντίπαλό μας εκεί που δεν μπορεί να αντιδράσει».

Τέλος, αναφορικά με το 40ο πρωτάθλημα, απάντησε: «Θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους μας ότι είμαι πολύ περήφανος που τους δώσαμε τη χαρά με το 40ό πρωτάθλημα και το 4ο αστέρι στη φανέλα μας».