«Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη» (vid)

3f72d74d1aa5c88fed3af10ff3073787_L

Πώς και πώς περιμένει το φιλικό της Τετάρτης (7/8) με την Άντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός, ο οποίος παρουσιάστηκε την Τρίτη (6/8) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε στο κανάλι της επίσημης ιστοσελίδας των Πειραιωτών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του επεφύλασσε ο κόσμος, ενώ… ζήτησε και πίστωση χρόνου για την ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του έμπειρου άσου:

Πως νιώθεις που στην σημερινή σου παρουσίαση ήρθε τόσος κόσμος να σε υποδεχθεί και να σε καλωσορίσει στην καινούρια σου ομάδα; Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος μετά την σημερινή (σ.σ. χθεσινή) παρουσίαση. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν περίμενα και ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί μια τόσο θερμή υποδοχή, ένα τόσο ζεστό καλωσόρισμα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να μπορέσω να ανταποδώσω στον κόσμο αυτήν την αγάπη με το ποδόσφαιρό μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό στο επίπεδο, το οποίο του αξίζει να βρίσκεται. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα παίξεις για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού, το πρώτο σου παιχνίδι στο Καραϊσκάκη αν και φιλικό. Πως αισθάνεσαι για το παιχνίδι αυτό;

«Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ και ο ίδιος, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, μιας και είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο γήπεδό μας. Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι, μας λείπει λίγος χρόνος, ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να εφαρμόσουμε όλες τις οδηγίες που μας έχει δώσει ο προπονητής μας. Μακάρι αύριο (σ.σ. σήμερα) να είναι μια όμορφη βραδιά, να απολαύσει ο κόσμος το παιχνίδι, να έρθει στο γήπεδο και εμείς να το ευχαριστηθούμε, καθώς είναι το πρώτο της χρονιάς και γιατί όχι να το κερδίσουμε και αυτό σημαντικό είναι».