Ανεβάζει… στροφές για Παναθηναϊκό

60634c4e2ad41c07d5bfb9f76d80d5a6_L

 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής (14/4) με τον Παναθηναϊκό με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβάζουν… ρυθμό.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν την Πέμπτη (11/4) την προετοιμασία τους για τη «μάχη» με τους «πράσινους» με το… βάρος να πέφτει αρχικά στην ταχύτητα και τη δύναμη, ενώ στην συνέχεια, το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας, με την άσκηση να αρχίζει από τουες τερματοφύλακες και να μεταφέρεται στην επίθεση.

Έπειτα, ο Μίτσελ χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες και πραγματοποιήθηκε οικογενειακό «διπλό», με τον Ισπανό προπονητή να δίνει συνέχεια οδηγίες για τον σωστό τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, ενώ έγινε δουλειά και στις στημένες φάσεις, τόσο στην επιθετική λειτουργία, όσο και στην αμυντική.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό ηγέτη του Ολυμπιακού είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να δουλεύει με όλους τους ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής (12/4) το πρωί στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.