Αισιοδοξία για Λεόν, ενδιαφέρον για Τόρες

Στην τελική… ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Πέδρο Λεόν για τον Ολυμπιακό, ενώ στο «στόχαστρο» του Μίτσελ βρίσκεται και ο Μιγκέλ Τόρες της Χετάφε.

Στο… φουλ δουλεύουν οι «μηχανές» των «ερυθρόλευκων» αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες από τον Πειραιά, δεν αποκλείεται, μέσα στις επόμενες μέρες να «σκάσει» μία μεταγραφή.

Οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας είναι… κοινό μυστικό πως κινούνται κυρίως στην αγορά της Ισπανίας, καθώς ο Μίτσελ έχει προχωρήσει σε πολλές επαφές με ποδοσφαιριστές που θα ήθελε στην ελληνική ομάδα, αλλά και με συλλόγους, ούτως ώστε να μάθει από πρώτο… χέρι τις προθέσεις τους.

Στην κορυφή της λίστας του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται το όνομα του Πέδρο Λεόν, ο οποίος αγωνίστηκε την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Χετάφε, αλλά ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Για τον λόγο αυτό, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» έχει έρθει σε επαφή με την «Βασίλισσα», ζητώντας ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες περιμένουν και την απόφαση του Ζοάν Βερδού, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ, έχει πρόταση ανανέωσης από την ομάδα της Καταλονίας και σε πρόσφατη τοποθέτησή του υποστήριξε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Τέλος, δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Μίτσελ έχει εξετάσει και την περίπτωση του Μιγκέλ Τόρες (φωτό) της Χετάφε, για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη. Ο 27χρονος αμυντικός, έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θεωρείται πως μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην άμυνα, σε πολλές θέσεις.

 

Πηγή: Onsports.gr