«Έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»

klo_7565

Στα χέρια του κ. Μίτσελ ο Ολυμπιακός περνάει, ήδη, μία σκληρή προετοιμασία. Ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του και ήδη έχει αρχίσει να έχει εικόνα του τι γίνεται με τη νέα ομάδα που «χτίζει». Από το Ζέεφελντ, όπου βρίσκεται η ομάδα μας, ο Ισπανός προπονητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Για το πώς κυλούν οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και για το ότι δίνεται έμφαση στη φυσική κατάσταση«Δεν μου αρέσουν πολύ οι προετοιμασίες. Υποφέρω λίγο στις προετοιμασίες. Όταν ήμουν παίκτης αλλά και τώρα που είμαι προπονητής. Είναι μία περίοδος για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να ετοιμάσουμε πράγματα ενόψει της νέας σεζόν. Καταλαβαίνω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σταματήσουν. Τους ζητάμε μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να τους έχουμε έτοιμους όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Για το ότι δίνεται έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και αν αυτός είναι ο τρόπος της δουλειάς του ή αν θέλει ειδικά τώρα να δώσει έμφαση σε αυτό«Αν έλεγα το δεύτερο θα μιλούσα άσχημα για τον προηγούμενο προπονητή και δεν θέλω να το κάνω. Πιο πολύ είναι η ιδέα της δουλειάς μας. Η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη εβδομάδα δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και από την 2η με την μπάλα και το κομμάτι της τακτικής. Επίσης στο τακτικό κομμάτι δουλεύουμε και παράλληλα στη φυσική κατάσταση. Έτσι θα καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές ότι όσο πιο κουρασμένοι είναι μέσα στον αγώνα, τόσο πιο πολύ θα πρέπει να κρατήσουμε την κατοχή της μπάλας».

Olympiacos.org