Και επίσημα στην Τζένοα ο Φετφατζίδης

 

Ποδοσφαιριστής της Τζένοα είναι και επίσημα πλέον ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς ο ιταλικός σύλλογος,όσο και ο Ολυμπιακός, τον ανακοίνωσαν επίσημα.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στο Γιάννη Φετφατζίδη κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιάννης Φετφατζίδης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που σεβάστηκε την προσωπική μου επιθυμία να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό. Και εννοώ απόλυτα τον όρο οικογένεια, αφού ο Ολυμπιακός στη μέχρι τώρα πορεία μου δεν ήταν μόνο η ομάδα μου αλλά η δεύτερη οικογένεια μου. Γι αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων μου.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συνεχίζει σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως το Καμπιονάτο, ένας παίκτης όπως εγώ που προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν υποδειγματικά.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη τόσων χρόνων που ήταν, είναι και θα είναι αμοιβαία».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0