Βαγγέλης Μαρινάκης: «Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε… στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε. Δεν σταματάμε εδώ, στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά»

Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι στην ελίτ. Στα αστέρια. Στους ομίλους του Champions League. Ενα γεγονός ιστορικής σημασίας, λόγω του ότι καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν είχε φτάσει ποτέ ως το τέλος του δρόμου, ξεκινώντας από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, ξεκινώντας από τον Β’ προκριματικό γύρο. Αλλά και ένα γεγονός που γέμισε χαρά, ικανοποίηση και υπερηφάνεια όλους στον Ολυμπιακό. Με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μαρινάκης

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου πανηγύρισε με την ψυχή του τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους, που συνδυάστηκε με ακόμη μία νίκη επί της Κράσνονταρ, μέσα στη ρωσία. Με μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, μάλιστα, Βαγγέλης Μαρινάης αναφέρθηκε σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός «επέστρεψε εκεί όπου πραγματικά του ανήκει και μας αξίζει, στα φωτεινά αστέρια του Champions League», αλλά και ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να δυναμώνει και θα ονειρεύεται και θα στοχεύει όλο και πιο ψηλά.

Αναλυτικά η δήλωση του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού:

«Μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση χθες στο Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός μας επέστρεψε, εκεί όπου πραγματικά του ανήκει και μας αξίζει, στα φωτεινά αστέρια του Champions League ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Είμαι πολύ περήφανος για όλους και φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Ενωμένοι και με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε κάθε ημέρα να χτίζουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό, έναν Ολυμπιακό που μας κάνει να ονειρευόμαστε και να στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0