Ρεπόρτερ της Φενέρ αποχαιρετά τον Σλούκα (Pic)

Με μια πολύ όμορφη και συναισθηματική ανάρτησή του στο instagram, ο ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε, Μουράτ Μουραθανόγλου, αποχαιρέτησε τον Κώστα Σλούκα.

Δείτε την εκπομπή μας

Κάτι που λίγο-πολύ αναμένουμε να συμβεί, προανήγγειλε ο ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε, Μουράτ Μουραθανόγλου, μέσω instagram. Ο Τούρκος δημοσιογράφος ανάρτησε μια κοινή του φωτογραφία με τον Έλληνα άσο και με ένα πολύ όμορφο μήνυμα τον αποχαιρέτησε τονίζοντας μάλιστα πως η οικογένεια του κάθε ανθρώπου, είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή.
Κάτι επίσημο βέβαια δεν υπάρχει ακόμη, αλλά εδώ και καιρό όλα συνηγορούν στο ότι ο Σλούκας θα πει «αντίο» στη Φενέρ ύστερα από πέντε χρόνια, με τον Ολυμπιακό να είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

Η ανάρτηση:

«Ο,τι είναι το καλύτερο είτε για τον Κώστα, την Φενέρμπαχτσε και το τουρκικό μπάσκετ. Η οικογένεια είναι σημαντική και η Φενέρ είναι επίσης μία οικογένεια, αλλά η δική του είναι πιο σημαντική. Με την πολύ σημαντική συνεισφορά του, τις πολύ σημαντικές θυσίες του και την δουλειά του, πήρε μία θέση ανάμεσα στην αξέχαστη ιστορία του συλλόγου. Σου αξίζει να αποκτήσεις το καλύτερο Κώστα Σλούκα, απεριόριστος σεβασμός για πάντα».
Πηγή Το10.gr