«Πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Υψηλοί είναι και φέτος οι στόχοι του Ολυμπιακός, όπως τόνισε και ο προπονητής του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, Σπύρος Σαραντίτης. «Ξεκινάει μια σεζόν με ιδιαιτερότητες, όπως ολοκληρώθηκε και το τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά όσον αφορά το θέμα της πανδημίας, να μην έχουμε χειρότερες εξελίξεις και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Δείτε την εκπομπή μας !

Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε μια καλή χρονιά. Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με το βόλεϊ και να έχουμε μια πραγματικά καλή σεζόν.

Οι στόχοι μου είναι πάντα οι στόχοι του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η ομάδα να παίζει καλό και όμορφο βόλεϊ.

Η παρουσία των δυο νεαρών από τις Ακαδημίες δεν είναι κάτι ευκαιριακό. Είναι στη λογική της ομάδας και θέλουμε να προωθούνται κορίτσια που δείχνουν κάποια πράγματα γιατί δεν είναι δεδομένο ότι πρέπει κάποιοι αθλητές ή αθλήτριες να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα.

Πρέπει να το αξίζουν για να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Αυτό θέλει προσπάθεια θέλει επιμονή και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική», ήταν τα λόγια του κόουτς του Θρύλου.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0