Πάμε Θέατρο : Las Vegas Magic Festival 2 στο Christmas Theater

Αυτή την φόρα μεταφερόμαστε στο Γαλάτσι και στο Christmas theater.

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Christmas theater το πρώτο θεματικό θέατρο της Αθήνας στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για τις ποίο φαντασμαγορικές παραστάσεις της πόλης με πάνω από από οκτακοσιους από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του κόσμου να περνάνε από την εντυπωσιακή σκηνή του θεάτρου και να δίνουν την δική τους παράσταση ο κάθε ένας στο είδος του.

Ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα show που πραγματοποιήθηκε επί σκηνής ήταν για δεύτερη χρονιά το Las Vegas magic festival στο οποίο φιλοξενηθηκαν επτά από τους καλύτερους μάγους που έχουν ξεχωρίσει στο Las Vegas. Μέσα από τα νούμερα τους καταρρίπτουν τους νόμους της φυσικής σε ένα εντυπωσιακό show που η ψευδαίσθηση γίνεται ένα με την πραγματικότητα.

Το εντυπωσιακό όμως νούμερο γίνεται στο τέλος της παράστασης και είναι η εμφάνιση ενός ελικοπτέρου από το πουθενά και το όποιο αφήνει έκπληκτος τους θεατές. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή η συνέχεια στην σκηνή του Christmas theater μας επιφυλάσσει κορυφαίες παραστάσεις και νούμερα από όλων των κόσμο και για όλα τα γούστα

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0