Πάμε Θέατρο: Athens Exclusive Designers Week 2019

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, αυτή την φόρα δεν έχουμε θέατρο, αλλά  εβδομάδα μόδας και συγκεκριμένα το Athens Exclusive Designers Week 2019 

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

Η 26η Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, στο Ζάππειο Μέγαρο, με την παρουσίαση των νέων συλλογών, Ελλήνων σχεδιαστών και αγαπημένων fashion brands, αλλά και με πολλές εντυπωσιακές παρουσίες, που βρέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, 37 shows, καθήλωσαν τους θεατές, στη μεγαλύτερη διοργάνωση μόδας, μέσα από εντυπωσιακές δημιουργίες, στιλ, λάμψη και πολλές ξεχωριστές εκπλήξεις.

Οι επιδείξεις ξεκίνησαν με τους απόφοιτους της σχολής Fashion Workshop της Bίκυς Καγιά, που παρουσίασαν τις ευφάνταστες δημιουργίες τους, κερδίζοντάς μας από την πρώτη στιγμή.Η Δέσποινα Μοιραράκη συμμετείχε για πρώτη φορά και παρουσίασε τη νέα της χειμερινή συλλογή, Desmira by Miraraki, με πολύχρωμα βελούδα, συνδυασμένα με δαντέλες και ολομέταξα υφάσματα. Οι μοναδικές δημιουργίες των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade και λίγο αργότερα, η Olga Karaververis και ο Δημήτρης Ορδουλίδης, ολοκλήρωσαν την 1η μέρα με ξεχωριστές γυναικείες και ανδρικές δημιουργίες.

H 2η μέρα της AXDW ήταν αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές, με 12 ταλαντούχους δημιουργούς.Τα βράδια, το Περιστύλιο του Ζαππείου γέμισε με τις λαμπερές δημιουργίες, αλλά και τη λάμψη των επωνύμων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, την AXDW.
Παράλληλα με τις επιδείξεις, οι επισκέπτες θαύμασαν τις νέες συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων και συγκεκριμένα, τις δημιουργίες των: 2k10, Antonio Boggati, Apoxylo, Calliope Psoma, Debbie Tzima Design, Eleni Karepidou, Eleni Tsaprali, ET Collection, Fgtonsilk, Kaleido Jewelry και The Briteline. Από τα highlights, η Υβόννη Μπόσνιακ επίσης, για πρώτη φορά στη διοργάνωση με ένα ξεχωριστό show. O Βασίλης Ζούλιας, παρουσίασε μια ιδιαίτερη capsule συλλογή μαζί με τα εντυπωσιακά κοσμήματα Pericles Kondylatos, σε ένα late night show, σε μια παλιά αποθήκη στην Πειραιώς.
Με μία ξεχωριστή συναυλία και με μοντέλα επί σκηνής, σε ρόλο concert crowd, ολοκληρώθηκε η 26η Athens Xclusive Designers Week.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα γνωστά μοντέλα Νικόλαος Καλογερόπουλος και Δημήτρης Καλογερόπουλος ,οι οποίοι έδωσαν μια ξεχωριστή λάμψη με την παρουσία τους στην λαμπερή εκδήλωση.

 

https://www.instagram.com/p/Bx68hFSoZDO/

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0