Όποιος προλάβει! Λιγότερα από 3000 εισιτήρια για “πελάτη”!

Όποιος προλάβει! Λιγότερα από 3000 εισιτήρια για “πελάτη”!

Τι και αν έχουμε ακόμη τρεις ημέρες για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη, στα εκδοτήρια έχουν μείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής!

1155901

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έχουν δείξει από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων την επιθυμία τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Και όσο περνούν οι ημέρες, άλλο ένα sold out… ετοιμάζεται από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Όσον αφορά η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων, ανέφερε:

«Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 2 καθημερινά από τις 10.00 έως τις 18.00.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 € ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0