Ομάρ Ελαμπντελαουί : «Ενέργεια, ταχύτητα και διάθεση»

«Ενέργεια, ταχύτητα και διάθεση»

Διαβάστε το πρώτο κομμάτι της αποκαλυπτικής συνέντευξης την οποία παραχώρησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από το Ζέεφελντ.

omarwerwerewq

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού και αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ζέεφελντ, μαζί με την αποστολή της ομάδας μας, στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό. Από εκεί παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, στους εκπροσώπους του Τύπου και εδώ έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε το πρώτο κομμάτι αυτής.

Οι πρώτες εντυπώσεις σου στην ομάδα;

«Είναι πολύ καλή η πρώτη εντύπωση που έχω στην ομάδα. Νομίζω ότι έχω έρθει σε μία ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου από όλους».

Η προσαρμογή σου μέχρι στιγμής είναι εύκολη;

«Ναι. Θα το έλεγα πως μου είναι εύκολο να προσαρμοστώ. Όλοι εδώ είναι πολύ καλοί μαζί μου».

Πότε έμαθες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και πως πήρες της απόφαση να έρθεις;

«Υπήρχε ενδιαφέρον εδώ και κάποιο καιρό. Όχι τόσο έντονο στην αρχή. Στην πορεία έγινε πιο έντονο. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα ο Ολυμπιακός. Μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα πιο μεγάλη από εκεί που ήμουν. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία αυτή και να δείξω τι αξίζω».

Τι ήξερες, πριν έρθεις εδώ, για τον Ολυμπιακό;

«Μπορεί να μη γνώριζα πολλά για την ιστορία του συλλόγου όμως είναι πολύ γνωστός στην Ευρώπη. Τον ήξερα. Διακρίνεται στο Champions League με μεγάλες ομάδες και τον γνώριζα. Σιγά σιγά θα μάθω παραπάνω».

Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθεις;

«Όχι δεν ήταν τόσο εύκολο. Είχα και άλλες επιλογές. Στο τέλος όμως το να υπογράψω εκεί μου φάνηκε η πιο εύκολη επιλογή και η πιο σωστή. Τότε μου φάνηκε εύκολο. Όμως για καμία απόφαση δεν μπορείς να πεις ότι είναι εύκολη».

Ποια είναι τα στοιχεία σου σαν ποδοσφαιριστής;

«Είμαι ένας παίκτης με ταχύτητα και ενέργεια. Μου αρέσει πολύ το να έχω ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι μου. Παίζω δεξί μπακ αλλά μου αρέσει να προωθούμαι και να παίζω και χαφ. Μου αρέσει η επίθεση. Θα δείτε λοιπόν έναν παίκτη με πολλή ενέργεια, ταχύτητα και μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι».

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, καθώς αύριο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να διαβάσετε πλήρη τη συνέντευξη του δεξιού μπακ-χαφ του Ολυμπιακού μας!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0