Ολυμπιακός | Back to back πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ Έφηβοι και Παίδες! (video)

Ολυμπιακός | Back to back πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ Έφηβοι και Παίδες! (video)

Δείτε την εκπομπή μας

Ιστορία έγραψαν τα τμήματα Παίδων και Εφήβων του Ολυμπιακού, καθώς κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία να αναδειχθούν ταυτόχρονα back to back Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ. Το ακόμη σπουδαιότερο είναι πως αμφότερα τα τμήματα, το κατάφεραν αυτό, όντας αήττητοι!

Οι δηλώσεις των προπονητών των δύο τμημάτων:

Ο προπονητής του Εφηβικού, Δημήτρης Τσαλδάρης τόνισε: «Είναι σημαντική μέρα για εμάς γιατί αναδειχθήκαμε πρωταθλητές στην Ένωσή μας στην ΕΣΚΑΝΑ αήττητοι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Είναι πολύ δύσκολο δεδομένου ότι έχουν να ακολουθήσουν προγράμματα με φροντιστήρια, δυνατές προπονήσεις, με υποχρεώσεις, σχολείο… Οπότε τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για το οποίο ουσιαστικά παλεύουμε όλη τη χρονιά. Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της παιδικής ομάδας, Νίκος Μπάρλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν. Έδειξαν συνέπεια και πήραν αυτό που τους αξίζει. Θέλω να πω πως η Ακαδημία μας λειτουργεί πολύ καλά και όλα τα παιδιά δουλεύουν σωστά. Βλέπουμε πως τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ψηλά και έχει πολλές επιτυχίες. Το πιο σημαντικό, όμως, για εμάς και ο απώτερος σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να φτιάξουμε παίκτες που θα ‘τρυπήσουν’ το ταβάνι τους. Έχουμε συνέχεια, μας περιμένει ελάχιστη ξεκούραση γιατί η ομάδα έχει μπροστά της το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό».

https://www.gavros.gr/article/mpasket/338441-olympiakos-back-to-back-prwtathlhtes-eskana-efhboi-kai-paides-video

Share and Enjoy !

0Shares
0 0